Web Analytics Made Easy - Statcounter

گروه استان‌ها - رئیس اداره میراث فرهنگی نطنز ضمن اشاره به مطالعه ضوابط و طرح حریم عرصه روستای ابیانه گفت: حریم منظر فرهنگی روستای تاریخی ابیانه نطنز مورد بازبینی قرار می‌گیرد. - اخبار استانها -

حسین یزدنمهر در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم در نطنز، اظهار داشت: در سفر یک روزه، فرهاد عزیزی مدیرکل امور پایگاه‌های وزارت میراث فرهنگی‌، گردشگری و صنایع دستی کشور از روستای تاریخی ابیانه، امکان تاریخی روستا مورد بازدید قرار گرفت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

یزدانمهر ضمن اشاره به ارائه توضیحات کامل نسبت به پیشینه تاریخی روستای ابیانه گفت: توضیحات کاملی از نحوه شکل‌گیری روستا و ضوابط عرصه و حریم مصوب که در حال حاضر نقطه عطف تصمیم‌گیری‌های مسئولین روستا اعم از دهیار و شورای اسلامی روستا بوده است ارائه شد.

وی افزود: در سال 76 براساس تصمیم‌ها اتخاذ شده عرصه و حریم ر‌وستای تاریخی ابیانه همراه با ضوابط حفاظتی روستا مصوب شد که منظره زیست محیطی با تمام مشتقات اعم از باغات دشت‌ها و کنده‌‎ها  به عنوان عرصه منظر فرهنگی با در نظرگرفتن ظرفیت رودخانه دره برزرود مراتع و منابع واقع در غرب ابیانه در فرایند ثبت این مجموعه عظیم و باشکوه که بسیار حائز اهمیت است قرار گیرد.

رئیس اداره میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری شهرستان نطنز گفت: یکی از اهداف این سفر و بازدید به منظور بررسی عرصه و حریم بافت تاریخی روستای ابیانه و نحوه اجرای آن توسط مسئولین به ویژه پایگاه میراث فرهنگی مستقر در روستا که در سنوات گذشته مصوب شد و لازم‌الاجرا بوده است.

روایت تسنیم از آئین‌های خاص نطنز در ایام محرم/ آئین 400 ساله "جغجغه‌زنی" در ابیانه لغو شدگام‌به‌گام تا ثبت جهانی روستای تاریخی ابیانه نطنز/ تدوین سند جامع حفاظت از بافت‌های تاریخی ضروری است"ثبت جهانی روستای تاریخی ابیانه" چشم‌انتظار نگاه مسئولان/ لزوم تحقق درخواست‌های شورای روستا

یزدان‌مهر در این باره تأکید کرد: قرارگیری روستای تاریخی ابیانه در یک منطقه کوهستانی و مرتفع بویژه دامنه کوه کرکس نطنز ویژگی‌های خاصی را به معماری این روستا بخشیده است؛ موقعیت و استقرار بافت تاریخی روستا به شکل خطی است و در امتداد نهر منشعب از چشمه است و باغات و کشتزارها در جنوب نهر جای دارند که با استفاده از شیب زمین به راحتی می‌توانستند از آب‌های سطحی بهره‌مند شوند.

عزیزی ضمن قدردانی و ابراز خرسندی از حضور در روستای تاریخی و کهن ابیانه و اعلام رضایت از روند پیگیری‌های به عمل آمده توسط مجموعه پایگاه و حمایت‌های مسئولان روستا به ویژه دهیار و اعضای شورای اسلامی روستای تاریخی ابیانه گفت: با عنایت به مطالعه ضوابط و طرح حریم عرصه روستا نواقص طرح بزودی برطرف و در جلسه‌ای که در هفته آینده در تهران برگزار می‌شود پیرامون موارد مطروحه بررسی‌های لازم و تعیین تکلیف نهایی به عمل آمده وابلاغ می‌شود.

به گزارش تسنیم؛ روستای ابیانه از توابع شهرستان نطنز یکی از روستاهای زیبا با معماری خاص بوده که گردشگران زیادی را همه ساله به سمت خود جذب می‌کند و مسئولان نیز درصدد هستند تا این روستای زیبا را به ثبت جهانی برسانند و بر همین اساس اقدامات مقتضی در حال پیگیری است.

انتهای پیام/804/ی

منبع: تسنیم

کلیدواژه: روستای تاریخی ابیانه روستای ابیانه تاریخی روستا میراث فرهنگی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۷۲۶۵۵۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بازسازی روستای دهنو با مصالح بومی و محلی

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای مرکز چهارمحال و بختیاری؛ معاون بازسازی و مسکن روستایی بنیاد مسکن استان گفت: فراهم بودن امکانات زیر ساختی و زمین‌های حاصلخیز موجب رغبت اهالی به زندگی در این روستا شده است.
مرادی همچنین از اجرای طرح هادی در ۳۷۱ روستا با اعتبار ۴ هزارو ۵۰۰ میلیارد ریال خبر داد.
به گفته وی، از ۸۰۱ هزار و ۳۰۰ واحد مسکونی روستایی در استان ۵۶ درصد مقاوم سازی شده است.

دیگر خبرها

  • روستای تاریخی و کویری اصفهک، در راه جهانی شدن
  • بازسازی روستای دهنو با مصالح بومی و محلی
  • «فهرج»، کاندیدای بهترین روستاهای جهانی گردشگری
  • روستای تاریخی فهرج در چند قدمی پیوستن به دهکده‌های جهانی گردشگری
  • روستای فهرج، نامزد برترین روستا‌های دنیا در حوزه گردشگری
  • خبر صدور مجوز ساخت و ساز در قلعه اولتان کذب است
  • عمارت «شجاع‌السلطنه» بهار در دو قدمی تخریب
  • چهارمین جشنواره گردشگری گولاچ روستای بیابانک برگزار شد
  • از سند ثبت ملی بافت تاریخی روستای بیابانک رونمایی شد
  • نطنز آماده پذیرایی از گردشگران در ایام گل و گلاب شد