Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «باشگاه خبرنگاران»
2024-05-07@00:47:00 GMT

ضرروت حفظ سنت ها و آیین ها در ابیانه

تاریخ انتشار: ۷ تیر ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۸۴۲۶۴۵۵

ضرروت حفظ سنت ها و آیین ها در ابیانه

به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از اصفهان،حسین یزدان مهر سرپرست پایگاه میراث فرهنگی روستای تاریخی ابیانه اظهار کرد: ساماندهی و مرمت بافت تاریخی راسته اصلی روستای تاریخی ابیانه آغاز شد. در این طرح مشارکتی که از ابتدای مسیر اصلی با هدف بازدید گردشگران داخلی و خارجی و مرمت خانه‌های تاریخی واقع در طول این مسیر شروع شده، شامل تراشیدن کاه‌گل فرسوده، استحکام بخشی، پی بندی، بسترسازی، جمع‌آوری ناودان‌های ناهمگون با بافت، کاه‌گل کاری، سیم گل و اجرای شمشه‌گیری گچی، سازماندهی تابلو‌ها و سنگ فرش معابر در حال مرمت است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



او افزود: خواست و اراده واقعی دولت در مسیر جلب مشارکت مردم نقشی تعیین کننده و انکارناپذیر و حضور آنان در بافت‌های تاریخی با ایجاد بستر‌های فرهنگی و گردشگری، موجب ظرفیت سازی و ساماندهی در این بخش می‌گردد.

یزدان مهر اظهار کرد: چنانچه این حضور کم رنگ شود پروژه احیای بافت‌های تاریخی با حفظ اصالت آن با شکست روبرو شده و همت مسئولان استانی و کشوری را می‌طلبد که با قرار دادن مشوق‌های بیشتر و مساعدت‌های ویژه زمینه حفظ، احیا و مرمت بافت‌های تاریخی فراهم گردد.

سرپرست پایگاه میراث فرهنگی روستای تاریخی ابیانه تاکید کرد: سیاست پایگاه میراث فرهنگی ابیانه تقویت بخش خصوصی با محوریت احیای بافت‌های تاریخی، حفظ سنت‌ها، آئین‌ها و تمدن مردم فهیم و فرهنگ دوست ابیانه است.

روستای تاریخی ابیانه در ۴۰ کیلومتری شمال غربی شهرستان نطنز، در دامنه کوه کرکس، واقع شده است. این روستا به اعتبار آثار و بنا‌های تاریخی متنوعش از استثنایی‌ترین روستا‌های ایران به شمار می‌رود.

منبع:ایمنا

انتهای پیام/م

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: میراث فرهنگی روستای تاریخی ابیانه بافت های تاریخی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۴۲۶۴۵۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اطلس فرهنگی تهران تهیه می‌شود

به گزارش خبرگزاری مهر، سیدمحمد ناظم رضوی مدیرعامل شرکت توسعه فضاهای فرهنگی با تاکید بر اینکه پروژه مرمت و تبدیل به موزه «پرواز» آشیانه پرواز قلعه مرغی که اولین فرودگاه شهر تهران است را در سال گذشته آغاز کردیم، گفت: در فاز اول این پروژه بحث مرمت اضطراری مطرح است که در این راستا سازه‌هایی که بیش از ۱۰۰ سال قدمت تاریخی دارند و آسیب دیده‌اند را مرمت می‌کنیم. پس از تکمیل مرمت اضطراری بحث تبدیل این آشیانه به موزه پرواز را خواهیم داشت.

مدیرعامل شرکت توسعه فضاهای فرهنگی با اشاره به اینکه پروژه البرز لشگرک نیز یکی از پروژه‌هایی است که سال‌هاست در دستور کار شرکت توسعه فضاهای فرهنگی قرار دارد، خاطرنشان کرد: با دستور شهردار و همکاری بخش‌های مختلف شهرداری به خصوص در بحث‌های مالی، عملیات مرتبط با تکمیل فضای تجاری این پروژه به پایان رسیده است و به زودی مجموعه البرز لشگرک به بهره برداری می‌رسد.

وی در ادامه با تاکید بر اینکه ۲ پروژه در دستور کار شرکت توسعه فضاهای فرهنگی قرار دارد، بیان داشت: برنامه‌ریزی عملیاتی برای فضاهای فرهنگی شهر تهران با همکاری مرکز مطالعات و ایجاد شبکه خانه موزه‌ها و تهیه اطلس فرهنگی شهر تهران دو پروژه‌ای هستند که در چهارچوب برنامه‌ریزی کلان برای آینده زیرساخت‌های فرهنگی شهر تهران اجرا می‌شوند.

کد خبر 6097893

دیگر خبرها

  • روستای تاریخی و کویری اصفهک، در راه جهانی شدن
  • تصویب مطالعات طرح ویژه تفصیلی بافت تاریخی شهر ارومیه
  • اطلس فرهنگی تهران تهیه می‌شود
  • کشف اثر تاریخی، پیاده راه سازی در بافت مرکزی همدان را متوقف کرد
  • «فهرج»، کاندیدای بهترین روستاهای جهانی گردشگری
  • بازپیرایی و مرمت محله تاریخی حسینیه اعظم سمنان
  • مرمت پل خاتون کرج آغاز شد
  • مرمت خانه‌های تاریخی اردبیل امسال تعیین تکلیف می‌شود
  • عمارت «شجاع‌السلطنه» بهار در دو قدمی تخریب
  • از سند ثبت ملی بافت تاریخی روستای بیابانک رونمایی شد