Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «فردا»
2024-05-06@13:21:20 GMT

ماجرای تک خوانی یک زن در ابیانه

تاریخ انتشار: ۳۱ اردیبهشت ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۳۸۴۸۹۸۳

ماجرای تک خوانی یک زن در ابیانه

خبرگزاری ایرنا: مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان اصفهان با اشاره به انتشار تصاویری در فضای مجازی مبنی بر آوازخوانی یک زن گفت: ماجرای تک خوانی یک زن در روستای ابیانه شهرستان نطنز در قالب تورهای گردشگری زیر نظارت این مجموعه نبوده است.

فریدون الهیاری شامگاه سه شنبه در گفت و گو با ایرنا افزود: بر اساس بررسی های صورت گرفته، این اقدام در روستای تاریخی و گردشگری ابیانه مربوط به سفری گروهی و دوستانه در هفته گذشته بوده که ارتباطی به تورهای گردشگری مجوزدار نداشت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی بیان کرد: این گروه که در حال سفر به استانی دیگر بودند، به ابیانه نیز سفری کوتاه داشتند که آن اقدام نادرست هم در جریان آن سفر در گوشه ای از این روستا و در محلی کم تردد صورت گرفته بود.
مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان اصفهان اضافه کرد: پس از اطلاع از موضوع یگان حفاظت میراث فرهنگی مستقر در روستای ابیانه به محل مراجعه و از ادامه آن شرایط جلوگیری کردند.
وی با اشاره به اینکه تعداد قابل توجهی از مردم در قالب تورهای گردشگری مسافرت نمی کنند، تاکید کرد: همه تلاش میراث فرهنگی اعمال نظارت بر فعالیت تورهای گردشگری دارای مجوز است و بر این اساس تورهای گردشگری و آژانس های مسافرتی موظف به حفظ شئونات اسلامی و احترام به فرهنگ و آداب جوامع محلی هستند.
الهیاری عنوان کرد: بیشتر تورهای گردشگری مجوزدار قوانین و مقررات را رعایت می کنند و راهکارهای قانونی جهت برخورد با تخلف ها از جمله هنجارشکنی و سایر رفتارهای خارج از چارچوب وجود دارد.
وی تصریح کرد: در این ماجرا نیز دستگاه های ذیربط پیگیر هستند تا دیگر شاهد تکرار چنین مواردی در مکان های گردشگری نباشیم.
تصاویری از آوازخوانی یک زن در میان جمعی از گردشگران در روستای ابیانه واکنش هایی را روزهای گذشته از سوی برخی کاربران در فضای مجازی به دنبال داشته است.
ابیانه در فاصله 40 کیلومتری شمال غربی نطنز، در دامنه کوه کرکس، جزو کهن‌ترین روستاهای کشور از نظر معماری سنتی می باشد که آثار و ابنیه ای از دوران هخامنشیان تا قاجاریه را در خود دارد.
شهرستان نطنز با جمعیت نزدیک به 47 هزار نفر در فاصله 125 کیلومتری شمال اصفهان واقع می باشد.

منبع: فردا

کلیدواژه: تک خوانی زن ابیانه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.fardanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فردا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۸۴۸۹۸۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تخصیص اعتبارات لازم برای حوزه میراث‌فرهنگی شهرستان گرمی

فرماندار شهرستان گرمی از تخصیص اعتبارات لازم در حوزه میراث فرهنگی،صنایع دستی و گردشگری شهرستان گرمی خبرداد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از اردبیل، حسین مولایی در نشست با مدیرکل میراث فرهنگی صنایع دستی و گردشگری استان اردبیل اظهار کرد: حوزه میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی جزو اولویت‌های اول در شهرستان گرمی است و در سال‌های اخیر اعتبارات قابل توجهی را به این حوزه تخصیص داده‌ایم.

حسین مولایی افزود: امسال نیز در چند حوزه از جمله کاوش محوطه دیگه‌ور، برگزاری جشنواره‌ها و معرفی قابلیت‌ها، آموزش صنایع‌دستی، موزه گرمی و جاده‌های گردشگری اعتبارات لازم را برای حوزه میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی اختصاص می‌دهیم.

دریاچه گیلارلو ظرفیت مهمی برای گردشگری شهرستان گرمی است

در ادامه این نشست حسن محمدی ادیب مدیرکل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان اردبیل گفت: دریاچه گیلارلو در شهرستان گرمی ظرفیت مهمی برای گردشگری این منطقه است و با همکاری فرمانداری شهرستان و سایر نهادهای مرتبط می‌بایست یک جشنواره برای این منطقه تعریف شود.

مدیرکل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان اردبیل افزود: جشنواره‌ها نقش مهمی در دیده شدن و جذب سرمایه‌گذار برای منطقه دارند و لازم است که در شهرستان گرمی نیز جشنواره‌هایی برای معرفی ظرفیت‌های منطقه تعریف کنیم.

وی تاکید کرد: همچنین لازم است برای آموزش صنایع‌دستی، تولید محتوا برای معرفی ظرفیت‌ها و کاوش محوطه تپه دیگه‌ور نیز از اعتبارات شهرستانی اختصاص پیدا کند تا بتوانیم اقدامات مهمی را در این شهرستان انجام دهیم.

کد خبر 750878

دیگر خبرها

  • ضرورت برگزاری تورهای گردشگری مذهبی در آذربایجان شرقی
  • «فهرج»، کاندیدای بهترین روستاهای جهانی گردشگری
  • برخورد جدی با تورهای گردشگری غیرمجاز در استان مرکزی
  • تخصیص اعتبارات لازم برای حوزه میراث‌فرهنگی شهرستان گرمی
  • ثبت ملی روستای «نوسنگی» در درفک رودبار
  • از سند ثبت ملی مهارت لَردِه دوزی روستای بیابانک ثبت‌شده در فهرست میراث‌ فرهنگی ناملموس رونمایی شد
  • تورهای بازدید نمایشگاه کتاب تهران در دیگر کشورها فعال شوند
  • تورهای بازدید نمایشگاه کتاب تهران در دیگر کشورها شوند
  • از سند ثبت ملی بافت تاریخی روستای بیابانک رونمایی شد
  • تعطیلی بنا‌های تاریخی استان در روز شهادت امام جعفر صادق (ع)