Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایلنا»
2024-05-06@21:50:30 GMT

پرونده ثبت جهانی روستای ابیانه تهیه می‌شود

تاریخ انتشار: ۱۲ مهر ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۰۹۱۲۶۴۵

به‌ گزارش ایلنا، علی‌اصغر مونسان (معاون رئیس‌جمهوری و رئیس سازمان میراث‌فرهنگی، صنایع‌دستی و گردشگری) در نشست صمیمانه با فعالان، میراث‌فرهنگی، صنایع‌دستی و گردشگری در شهرستان نطنز گفت: «با توجه به روند روبه‌رشد ورود گردشگران خارجی به کشور تا پایان امسال به رقم ۷میلیون گردشگر خارجی دست خواهیم یافت که رشد بسیار فزاینده‌ای است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

»

وی در این نشست با اشاره به رونق گردشگری سلامت در ایران گفت: «آمارها و بررسی‌ها نشان می‌دهد که گردشگری سلامت در کشور رشد یافته است و برخی از بیمارستان‌های ما میزبان گردشگران سلامت هستند.»

مونسان در ادامه به وجود خانه مسافر در کشور اشاره کرد و گفت: «خانه مسافر موضوعی قدیمی است، متأسفانه بسیاری از خانه مسافرها غیرمجاز است و به ناجا نیز اعلام کرده‌ایم که این موضوع را پیگیری کنند، به همکاران خود در معاونت گردشگری نیز اعلام کرده‌ام که با خانه مسافرهای غیرمجاز برخورد کنند.»

وی ادامه داد: «در گفت‌وگو با افرادی که تورهای خارجی می‌آورند اذعان شده که تورهای خارجی اقبال کمی برای اسکان در خانه مسافرها دارند و بسیاری از این‌ها در هتل‌ها اقامت می‌کنند. در سفری که چندی پیش به مشهد داشتم مشاهده کردم که بسیاری از ظرفیت‌های هتل‌های مشهد تکمیل است و گردشگران ورودی در مراکز اقامتی ما ازجمله هتل‌ها اقامت می‌کنند و ظرفیت‌ها را تکمیل می‌کنند.»

معاون رئیس‌جمهوری افزود: «اسامی خانه مسافرهای غیرمجاز باید به اداره امور مالیاتی ارائه شود.»

رئیس سازمان میراث‌فرهنگی، صنایع‌دستی و گردشگری در ادامه با اشاره به برنامه‌ریزی‌ها برای شناخت کشورهای هدف برای جذب گردشگران خارجی گفت: «یکی از این کشورها چین است، چین دارای ۱۲۱میلیون گردشگر خروجی است که اگر موفق به جذب یک‌درصد آن‌ها شویم ۲۵درصد به رشد گردشگر ورودی به کشور کمک می‌کند. چندی پیش نیز مصوبه لغو روادید یک‌طرفه با عمان را در جلسه هیئت دولت مطرح و مصوب کردیم و با مجموعه اقداماتی که در حال انجام است، شاهد رشد گردشگران ورودی از کشورهای منطقه هستیم. در این میان حتی کشورهایی مانند افغانستان نیز دارای اهمیت است چراکه طبقه مرفه افغان برای تحصیل، تجارت و نیز درمان به ایران سفر می‌کنند.»

مونسان در ادامه این نشست و پس از شنیدن صحبت‌های یکی از مسئولان روستای هدف گردشگری ابیانه در خصوص ثبت جهانی این روستا گفت: «ما سالانه یک سهمیه داریم، کشور ما یک کشور تاریخی است و آثار فراوانی دارد، در آخرین پرونده‌ای که ثبت جهانی شد، در ابتکاری که به خرج دادیم در قالب یک پرونده صد کیلومتر محور ساسانی را ثبت جهانی کردیم. البته اقدام برای ثبت جهانی ابیانه آغاز شده و پرونده آن به‌زودی تهیه می‌شود.»

معاون رئیس‌جمهوری در ادامه گفت: «گردشگری در کشور اهمیت بسیار بالایی دارد و در هر استان اگر استانداری می‌خواهد کارش دیده شود و بتواند به توسعه استان خود کمک کند، باید از گردشگری بهره ببرد.»

او افزود: «در استانی مثل اصفهان و شهر نطنز با توجه به وجود اماکنی مانند روستای زیبا ابیانه باید بتوانیم این جاذبه‌ها را به‌خوبی با هدف جذب گردشگر معرفی کنیم که در همین ارتباط پیشنهاد می‌دهم  این جاذبه‌ها در پورتال جامع گردشگری ایران به آدرسwww.visitiran.ir   بیش‌ازپیش معرفی شود. این پورتال در آینده مجهزتر خواهد شد و بخش‌های مختلف دیگری به آن اضافه می‌شود.»

مونسان در ادامه با اشاره به اهمیت صنعت گردشگری در رونق اقتصادی کشور گفت: «گردشگری باعث می‌شود تا سایر بخش‌ها نیز به تحرک واداشته شود و به رونق اقتصادی در بخش‌های دیگر کشور نیز کمک خواهد کرد.»

وی همچنین در پاسخ به صحبت‌های یکی از فعالان در خصوص سافاری نیز گفت: «این موضوع را به مدیرعامل کانون جهان‌گردی و اتومبیل‌رانی اعلام کرده‌ام و در دستور کار این اداره قرار دارد.»

در این نشست، محمدحسن طالبیان معاون میراث‌فرهنگی، پویا محمودیان معاون صنایع‌دستی، تعدادی از مدیران سازمان میراث‌فرهنگی، فریدون الله یاری مدیرکل میراث‌فرهنگی استان اصفهان، مرتضی صفاری نطنزی نماینده مردم نطنز در مجلس، یوسف حسنی فرماندار این شهرستان و جمعی از مسئولان استان اصفهان و شهر نطنز حضور داشتند.

فعالان، حوزه میراث‌فرهنگی، صنایع‌دستی و گردشگری و نیز تعدادی از مسئولان محلی شهر نطنز  نیز در این نشست صمیمانه به بیان دیدگاه‌ها و نظرات خود در حضور معاون رئیس‌جمهوری و رئیس سازمان میراث‌فرهنگی، صنایع‌دستی و گردشگری پرداختند.

منبع: ایلنا

کلیدواژه: روستای ابیانه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.ilna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایلنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۰۹۱۲۶۴۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

احمدرضا درویش امسال «کندو» را کلید می‌زند؟

به گزارش گروه فرهنگی ایسکانیوز؛ مهدی فرجی تهیه کننده تلویزیون که اخیراً فصل پنجم سریال «نون.خ» را به تولید رساند درباره اینکه چه سریال جدیدی در دست دارد گفت: در حال حاضر سریال «کندو» به کارگردانی احمدرضا درویش را دنبال می‌کنیم و پیش می بریم.

بیشتر بخوانید؛ احمدرضا درویش: مشکل «رستاخیز» فراتر از گمانه زنی ها است

وی اضافه کرد: فیلمنامه این سریال نوشته شده و آماده است و این روزها توافقاتی برای تأمین منابع مالی سریال در حال انجام است که سازمان صداوسیما بخشی از ماجراست و همچنین استانداری سیستان و بلوچستان نیز بخشی دیگر از این مساله را بر عهده دارد.

تهیه کننده «کندو» درباره زمان تولید این سریال عنوان کرد: با پیشرفت این توافقات امیدواریم امسال این سریال به مرحله تولید برسد.

وی در پایان از ساخت یک سریال در شبکه نمایش خانگی خبر داد که خبرها و جزئیات بیشتر آن را به آینده موکول کرد.

سال گذشته علی دارابی قائم‌مقام وزیر میراث فرهنگی درباره ساخت سریالی که قرار است وزارت میراث فرهنگی روی آن سرمایه گذاری کند، به مهر گفته بود: «یکی از سریال‌هایی که قرار است ساخته شود سریال «کندو» به نویسندگی و کارگردانی احمدرضا درویش و تهیه کنندگی مهدی فرجی است. این سریال به صورت مشترک بین ما و صداوسیما تولید می‌شود و در حوزه میراث، گردشگری و صنایع دستی است. در حال حاضر فیلمنامه آن به نگارش درآمده است و این روزها هم در مرحله پیش تولید قرار دارد.»

منبع: مهر

انتهای پیام/

کد خبر: 1229402 برچسب‌ها اخبار سینما

دیگر خبرها

  • کشور نیازمند «سرمایه انسانی آموزش دیده» است
  • «فهرج»، کاندیدای بهترین روستاهای جهانی گردشگری
  • ثبت ملی روستای «نوسنگی» در درفک رودبار
  • از پاسداشت زبان فارسی تا تجلیل از فعالان و کنشگران حوزه میراث‌ فرهنگی
  • مرمت خانه‌های تاریخی اردبیل امسال تعیین تکلیف می‌شود
  • گام‌های لرزان برای ثبت جهانی محور ساسانی کرمانشاه
  • تور‌های بازدید از نمایشگاه کتاب تهران در دیگر کشور‌ها را فعال کنیم
  • از سند ثبت ملی مهارت لَردِه دوزی روستای بیابانک ثبت‌شده در فهرست میراث‌ فرهنگی ناملموس رونمایی شد
  • احمدرضا درویش امسال «کندو» را کلید می‌زند؟
  • از سند ثبت ملی بافت تاریخی روستای بیابانک رونمایی شد